KERESSEN BENNÜNKET:  +36-84/519-212 Kérdezzen tőlünk info@meguin.hu

 

Meguin Magyarország
 ikon fejlec 001
 ikon fejlec 002
ikon legyen viszonteladonk

A Meguin története

geschichte11847-ben alapította Gustav Meguin a vállalatot. Kezdetben patazsírt, lenolajat és mérlegekhez való kenőanyagokat állított elő.

1890-ben bővítette a gyártóprogramot, mégpedig az
acéliparban használatos kenőanyagokkal, ásványi olajokkal és technikai zsírokkal, melyek az előretörő motorizáció igényeit elégítette ki.

geschichte21898. július 1-én gyulladtak ki Fraulauternben az első gázlámpák. Gustav Meguin a gyárában "melléktermékként" keletkező világítógázt a városi gázellátás rendelkezésére bocsátja.

1948-ben ismét elindult a termelés. A Meguin által előállított ásványi olajokra és kenőzsírokra nagy szükség volt a Saar-vidéki ipar újra felépítéséhez.

geschichte51959. július 6: a Saar-vidék X-napja - a Meguin termékek ismét ott vannak a teljes NSZK-piacon és az európai országokban is.

Ma Meguin a világ jelentősebb piacain rendszerszállítóként és kooperációs partnerként, Dubaiban és Indiában pedig licencpartnerekkel képviselteti magát.

Gyártó és logisztikai cégként beszállítói vagyunk az ásványolaj-dubaikereskedelemnek, az iparnak, valamint az ásványolajipar számos neves cégének.

fooldal nagy kep

fooldal nagykep